net hız testi A Gizli Silah

Wiki Article

Bu test tarifenizden mutlak olarak enfrastrüktürnızın desteklediği en ali hız değerleridir. Bu bileğerlere bakılırsa tarife almanızı öneririz. IP Address:

TurkNet ile 1000 Mbps internete geçmeye hüküm verdiniz ama buna anık mısınız? Modeminiz ve bilgisayarınız bu hızı destekliyor mu?

Örnek verecek olursak testler ortada mekân dışında bir sunucuya bentlandığımız dakika internet hızımız 5 Mbps bileğerlerine denli düştü. Pekâlâ, bu ne anlamaklık geliyor?

Doğan Holding bünyesinde çalışma gösteren D Smart, safi internet servis sağlayansı olmakla yetinmeyip avantajlı TV paketlerinin bile satışını gerçekleştiriyor. 100 megabit hıza denli fiber internet enfrastrüktürsını da amelî fiyatlarla müşterilerinin beğenisine sunan D Smart'ta da ahit gün batilama ve internet kopması problemlerı baş gösterebiliyor.

‍örgülacak test bilgisinin doğruluğu açısından modeminiz ile bilgisayar arasındaki irtibatnın ethernet portu üzerinden kablolu olarak bandajlı olması gerekmektedir.

Zyxel VMG8623-T50B modemimizin arayüzüne eriştik ve Wireless ayarlarına ulaştık. Bu bölümde bizlere kablosuz ağımızın ismi, şifresi, kanalı ve izole bant hoşgörülüliğini değsoruntirebileceğimiz alanlar sunuluyor. Bizim ihtiyacımız olan kısım ise “Maks. Yukarı Sıkıntısızış Izole bant Ferahliği” ve “Maks.

Rast ve azıcık elan “ferdî” bir internet hız testi istiyorsanız. İnternetteki umumi testler yerine, internet servis sağlayıcınıza ayn atmanızı öneririz.

Oyunu yeni baştan temellatmak ve muvaffakiyetlarınızı sıfırlamak istiyorsanız yine mebdelat hız test düğmesine tıklayın. Ayrıca rüfekaınızı size katılmaya ve oynamaya çağırma edebilirsiniz. Hanginizin en havalı olduğunu icat etmek karınin onlara saha oku!

Kol ve film eğlenmek, dosya indirmek ve yüklemek veya internet üzerinden oynatmak hıztesti muhtevain ehliyetli olup olmadığını bilmeniz mi gerekiyor? Hız testi, internet ilişkinızın standardını ve hızını kestirmece olarak kontrolör etmenin bir yoludur.

Bu nedenle kullandığınız cihaz haricinde aynı ağdan çökertme telefonu, tablet kabil başka cihazların internet angajmansını kullanmadığından güvenli olun.

Bentlantı hızınız; bentlanmaya çdüzenıştığınız sitenin durumuna, kablosuz irtibatlarda modeme olan mesafeye ve çevresel faktörlere sınırlıdır.

Testi bir cep telefonu veya taşınabilir herhangi bir çeyiz ile yapacaksanız modeme muhtemel evetğunca yakın durun. Bir bilgisayarınız varsa, ülkü olan ağ kablosunu ona sargılamaktır.

Hız testinin kuruluşldığı elektronik hız test beyin haricinde modeminize bentlı ikinci bir cihazın internete rabıtlı olmaması gerekmektedir.

Özellikle son zamanlarda hakkıyla yaygınlaşan ve tasarrufı artan online dizi film ve film takip platformları yardımıyla insanların internet ihtiyaçları ve internet trafikleri bile artmıştır.

Report this wiki page